Известие

Collapse
No announcement yet.

предница...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предница...

съжалявам колеги модератори ако има подобно питане но нямам възможност в момента да проверя всички теми....
    ТА колата ми носи, и то носи жестоко до към 90 км.ч няма проблеми ама после........ не може да влезе в пътя танцува по двете платна.
    от какво може да е проблема дали е крива джанта ( за което имам съмнения) или разбита предница( имам нужда от смяна на това онова и си го знам)
    това е ако имате инфо ще съм благодарен
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

Е па там ще ти е проблема ...ходовата част - амортесиори, носачи....кормилни приводи...да я огледа майстор и да ти каже, какво да си накупиш ...иначе като виж и си излязъл от пътя...па може и недай си боже някоя беля да стане!..... интересно ми беше, че си знаеш някой нередности, ама си караш смело Колкото по дълго е караш така...повече неща за правене ще излезнат.
    То тука със думи...няма да ти я оправим
    Ако искаш колата да е добре, хващай се у ръце момче
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

аааа не не я карам от две седмици не съм мръднал на никъде с нея самоя припалвам едно кръгче на бързо и в бокса, пък нали имам мотор не си правя експерименти с нея, ама да ти кажа честно по ми се струва че може да е джанта защото един ден се нахулих в една шахта без капак и сякаш от тогава започна да носи само с ръба на гумата я закачих ама... възможно ли е да има изкривена рейка или нещо подобно

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155
        аааа не не я карам от две седмици не съм мръднал на никъде с нея самоя припалвам едно кръгче на бързо и в бокса, пък нали имам мотор не си правя експерименти с нея, ама да ти кажа честно по ми се струва че може да е джанта защото един ден се нахулих в една шахта без капак и сякаш от тогава започна да носи само с ръба на гумата я закачих ама... възможно ли е да има изкривена рейка или нещо подобно
        Колега, защо не идеш да я огледат в някой сервиз?
        Или дори сам може да си я огледаш отдолу ако не ти се дават пари.
        Джантата също може да свалиш и да видиш дали не е крива.
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

проблема е че нямам това свободно време да тръгна по сервизи и така на татък работя до късно и обикновенно всички сервизи са затворенив неделя никой не работи а аз имам ангажименти извън града и не ми остава време даже да я измия
          днеска сестра ми я кара на авто мивка ужас... апук жена да закара кола на сервиз........ не благодаря да ми седне златна после....

Comment

Трябва да се погледне...иначе само си гадаем!...но от крива джанта...най много да вибрира само на волана ...а и скокове щом е имало ..дано да няма нещо покривено....по окачването!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
              Трябва да се погледне...иначе само си гадаем!...но от крива джанта...най много да вибрира само на волана ...а и скокове щом е имало ..дано да няма нещо покривено....по окачването!
              От крива джанта може и да тегли, но както се съгласихме всички - няма смисъл да гадаем, колега Rider_alfa155, като погледнеш колата напиши какъв е бил проблема. Късмет!
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Ще има нещо криво след дупката ама нема да е джанта.
                ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

100 процента залагам на тампоните на носачите
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a
                    оказа се съвсем прав тампоните ги няма никакви тя и ако знаеш как джаска предницата. през най малката дупка и ... ще ми паднат полмбите.... дето още не са сложени

Comment

оказа се съвсем прав тампоните ги няма никакви тя и ако знаеш как джаска предницата. през най малката дупка и ... ще ми паднат полмбите.... дето още не са сложени
                      120-130лева...и си ти + труд

Comment

радвам се че ти помогнах без много коментари

успех с ремонта колега
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

утре моиата хубавица отива на доктор

Comment

то в сервиз ясно ама само да вметна че първо се проверяват гумите - налягане, износване и посока - това са най вероятните прични обикновено , после са спирачките и накрая окачването. а кривата джанта не виждам как ще се отразява на посоката на движение.
                            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Q оказа се съвсем прав тампоните ги няма никакви тя и ако знаеш как джаска предницата. през най малката дупка и ... ще ми паднат полмбите.... дето още не са сложени

Извинявай колега но ти носачи сменял ли си някога ? Или колата си е с щатните от време оно ??
                              При мен носачите изкрват маскимум 18-20 000 км - шарнирните болтове се разбиват независмо от прехвалената марка. Засега съм с носачи Аз Метал на 4-5 000км, но колата не я карам вече и я продавам.
                              И това 155 ца да не седи в пътя не мога да го повярвам . С поразбити задни амортисори на магистрала съм летял с 220-225 км/ч е не се е кандилкала напред назад 10 мин след като спра някъде.В сняг и лед , вода никъде не се е опитвала да ме изкара извън пътя. Имам само 1 единствен случай на завой с голяма скорост , но широк от дясната страна е атакува 1 каруца и тогава рязко спирачки на мокро и волана на ляво и се завъртях на около остта си 1-2 пъти , но не излязох от пътя.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                              X